Hozzávalók 4 adaghoz
- 80 dkg ponty
- 4 ek. olaj
- 10 dkg vöröshagyma
- 2 dl vörösbor
- só
- fűszerpaprika
- csípős fűszerpaprika
A halat feldaraboljuk és besózzuk. Kb. 1 órát hagyjuk állni. Lábasban olajon az apróra vágott hagymát megpirítjuk, hozzátesszük a halat, az édes fűszerpaprikát és a bort. Fedő alatt puhára pároljuk. Keverni nem szabad, csak rázni. Bor helyett, ha a hal megpuhult, tejfölt is önthetünk bele.
Energia: 424.4 kcal
Szénhidrát: 2.4 g
Fehérje: 31.9 g
Zsír: 27.4 g
Szénhidrát: 2.4 g
Fehérje: 31.9 g
Zsír: 27.4 g
Комментариев нет:
Отправить комментарий